The Unusual Suspects, un Big Little Lies australian

Disponibil pe OCS, The Unusual Suspects este un mini-serial Australian foarte interesant care va fi cu siguranta pe placul fanilor Big Little Lies. Iata ce trebuie sa stii despre aceasta comedie neagra cu Miranda Otto.

La periferia orasului Sidney, in Australia, dupa furtul unui colier de mai multe milioane de dolari, femei din diferite medii se asociaza pentru a pune mana pe cel sau cei care sunt responsabili cu aceasta infractiune.

Creatorii Jessica Redenbach, Roger Monk si Vonne Patiag ne propun o critica acerba a celor mai cool cartiere din Sidney, unde Sarah Beasley, o femeie de afaceri care da iluzia bogatiei sale pe retelele sociale si Evie, guvernanta sa, Venita din Filipine, se vor asocia in cel mai ciudat fel pentru a-si reface sanatatea financiara.

Construit in jurul unei anchete cu privire la furtul unui colier, in valoare de 16 milioane de dolari, serialul revine gratie unor flashback-uri asupra evenimentelor majore care au dus la acest furt. In acest Sidney sic, aceasta satira sociala pune in lumina importanta comunitate filipineza si face unele portrete tragi-comice ale unor femei in pragul unor crize de nervi intre revansa si comunitate, intre burghezie si cei oprimati.

Este deci un mini serial foarte modern, dar si ritmat, care se inscrie in linia comediilor negre precum The White Lotus sau Nine Perfect Strangers care pun in valoare femeile nervoase, dar determinate.

Miranda Otto este aici extrem de amuzanta si are un rol impecabil. Si se vede ca i-a placut sa o joace pe Sara Beasley, obsedata de aparentele vietii sale si de lux. Actrita are niste replici extraordinare pe care le prounta cu un talent extraordinar.

Este un serial un mix savuros intre Big Little Lies, Desperate Housewives si Devious Maids, complet delirant si care te va face sa razi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole

Night Teeth: Debby Ryan și Lucy Fry, vampiri într-un thriller apatic

In timp ce Halloween se apropie cu pasi repezi, Netflix isi imbogateste pe zi ce trece catalogul cu filme horror. De data aceasta este vorba despre Night Teeth, un thriller cu vampiri stilat insa extrem de apatic. Totul incepe cu ruptura unui pact secular intre oameni si vampiri. Diferitele cartiere din Los Angeles sunt controlate […]

Read More
Articole

Dopesick, un serial ce merită să fie descoperit

Cu un casting de cinci stele, noul serial Dopesick de pe Disney+ este cel care exploreaza si ne prezinta dezvoltarea uneia din cele mai rele epidemii de droguri din Statele Unite legata de OxyContin. Inspirat in parte din romanul lui Beth Macy, Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Conpagny That Addicted America, noul mini serial […]

Read More
Articole

Ce te așteaptă în luna Decembrie pe Netflix?

Luna decembrie este in mod traditional foarte incarcata pe Netflix. Si acest an nu face nici el exceptie de la regula. Platforma de streaming a dezvaluit un program foarte incarcat de savurat. Iata care sunt serialele de urmarit in luna decembrie 2022. La Casa de Papel, a cincea parte si ultima. Este incheierea atat de […]

Read More